Hoe regel je een goede bezichtiging van jouw huis

Goede bezichtiging van jouw huis

Je hebt al een makelaar Rotterdam geregeld en jouw huis staat momenteel al te koop, dan komen er natuurlijk bezichtigingen. En het zijn deze bezichtigingen die zo belangrijk zijn voor de verkoop van jouw huis, dus je wilt wel dat deze goed gaan. Om de bezichtiging van jouw huis perfect te laten verlopen en de kansen op een verkoop te verhogen hebben wij een stappenplan gemaakt.

Zorg er eerst voor dat het onderhoud in orde is

Voordat je begint met het schoonmaken van jouw huis moet je ervoor zorgen dat je een goed canvas hebt, en dat het huis dus goed onderhouden is. Wanneer er klusjes zijn die nog moeten gebeuren dan is dit het moment om deze te laten doen. Heb je bijvoorbeeld last van vochtplekken, gaten in de muur of is de verf op de kozijnen in slechte staat? Dan moet je hier eerst wat aan doen.

Vergeet de buitenkant van het huis niet

Potentiƫle kopers zullen niet enkel naar de binnenkant van het huis gaan kijken, de tuin moet er ook goed uitzien. Zorg ervoor dat al het onkruid weg is, dat het hek geen afbladderende verf heeft en dat je wat mooie bloemen in de tuin zet. Kleine dingen als dit kunnen jouw huis er direct een stuk beter uit laten zien. Patist Makelaardij wijst je graag de weg.